Kerttu  Niskanen

Kotona Vieremällä sauna lämpiää joka ilta. Siitä on tullut mukava tapa. Yhtä kiva tapa kuin siitä, että kotona juodaan aina iltateet yhdessä ja kaikki samassa pöydässä ketä kotona sattuu olemaan. Sisäsauna lämpiää sähköllä, mutta perinteinen puulla lämmitettävä pihasauna oli pitkään haaveissa. Viime vuoden puolella tuo haave toteutettiin.

Haluttiin kotimainen, laadukas ja tyylikäs hirsisauna. Ostopäätös oli helppo ja valmistajaksi valikoitui paljon kehuttu Salvos.

Salvoksen saunamallisto on täynnä ihastuttavia pihasaunoja. Parasta on, että Salvokselta saa juuri toiveiden mukaisen saunan käyttövalmiina. Mallin valinta oli suhkot helppo, kun äitillä ja isällä oli selvät mielipiteet. Meille valikoitui Väinämö Kombi malli, jossa on tilavan saunan lisäksi pukutila sekä pieni katos. Saunan väriksi valittiin harmaa ”Poro” ja tehosteväriksi musta. Sisälle saunaan halusimme mustat seinät. Katto, ikkunankarmit ja lauteet jätettiin puun värisiksi.

Isä teki perustukset, jonka päälle valmis pihasauna vain nostettiin. Sauna oli käyttövalmis heti samana päivänä! Söpöä oli, että sisältä löytyi ensimmäisen lämmityskerran puut ja tulitikut. Kaikki oli siis valmiina!

Isä teki pohjatyöt. Niin innokkaasti odotti pihasaunaa, että oli hakenut jo puutkin valmiiksi 🙂

Sauna oli suojattu hyvin kuljetusta varten

Valmis pihasauna vain nostettiin paikoilleen!

Siitä lähtien kun pihasauna tuli, sitä on lämmitetty lähes päivittäin. Sauna on tunnelmallinen ja löylyt on ihanan pehmeät. Useamman saunojan suusta onkin kuultu ”Miks tätä ei oo ostettu aiemmin?!”.

Salvoksen pihasauna on ollut kaiken kehumisen arvoinen!